Fotbalové ohlédnutí za okresní třetí třídou

18.11.2010 13:53

 

 

Na vrcholu této soutěže se vyhřívají na prvních dvou místech dva týmy z horské oblasti. Na vedoucí pozici jsou to Nové Hamry, na druhé pak Abertamy. Na bronzové příčce přezimují fotbalisté SC Stanovice. Naopak na druhém pólu tabulky jsou Bečov B a Počerny. My jsme pro vás připravili malé fotbalové ohlédnutí v rámci některých zajímavostí z podzimní části okresní III. třídy.

Start – cíl. Tak by se dalo popsat dvěma slovy podzimní vystoupení fotbalistů Nových Hamrů v okresní III. třídě. Ti totiž nasbírali na své konto ve třinácti kolech úctyhodných 36 bodů za dvanáct výher a jednu porážku. Na druhém místě pak skončili další horalé, tentokrát ti z Abertam, kteří na své konto nasbírali na podzim třicet bodů. Na bronzovém stupínku pak zakončili podzimní část hráči Stanovic, kteří si na bodové konto připsali bodů sedmadvacet.

Zklamání. Tak to zažili na podzim zejména v Bečově, když místní rezerva ve své premiéře uhrála ve třinácti kolech pouhých sedm bodů, a tím si vysloužila poslední, čtrnáctou pozici. O něco lépe jsou na tom Počerny, ty vybojovaly na podzim o jeden bod více.

Dělba bodů. Celkem čtyřikrát se se soupeři dělil o body po nerozhodném výsledku nováček soutěže TJ Dvory a pilská rezerva. Naopak ani jednou neremizovali v podzimní části novohamerští oranjes.

Nejvyšší návštěvnost. Tou se mohou po zásluze pochlubit FC Nové Hamry. Jejich třináct duelů totiž zhlédlo na stadionech 613 fanoušků. Těsně pod šestistovkovou hranicí s 596 diváky zakončily podzim Stanovice. Třetí nejvyšší návštěvností se pak mohli pochlubit hráči Slavie Junior, jejich třináct soubojů vidělo 576 fanoušků.

21. Tolik branek nasázel ve třinácti odehraných kolech soupeřům Roman Bílý z karlovarské Slavie Junior. O druhou příčku v tabulce kanonýrů se pak dělí se šestnácti úspěchy stanovický Jan Bauer a novohamerský Michal Rudolský. I o třetího fleka se dělí dva střelci, a to třináctigólový Novohamerák Tomáš Bachratý a abertamský šutér Miroslav Jonáš.

Pořádná nálož. Hráči hroznětínské rezervy se nechtěně podepsali pod největší výprasky v podzimní části. Ve Stanovicích museli skousnout porážku 2:10, v Bečově proti místní rezervě prohru 0:10 a v Nových Hamrech pak 0:9.

Návštěva kola. Sto fanoušků se sešlo v rámci devátého kola na stadionu v Nových Hamrech, čímž se postarali o největší návštěvu kola, a tím i celé soutěže. Nakonec se z výhry 4:3 nad Stanovicemi radovaly domácí Nové Hamry.

Zpět